amandasandra

Senaste sju dagarna + bildbomb från födelsedagsveckan

Hejsan!

Ursäkta detta veckolånga uppehåll, men denna brud har haft fullt upp! Födelsedagsveckan har rullat på i full fart. Torsdagen, min faktiska födelsedag, spenderades på jobbet, såväl so fredagsmorgonen. Fredagskvällen inleddes sedan med att ett tjejgäng kom hem till mig och vi umgicks ett tag. Senare for vi ut på festivalområdet och åkte karuseller. Tanken var att vi skulle gå ut på krogen, men då många bekanta vi träffade påstod att det var både dött med folk och dåligt drag strosade vi omkring på området istället och umgicks med folk. Efter det drog ett mindre gäng hem till mig för efterfest och min fina vän stannade även under natten.

På lördagen tog vi sovmorgon och sedan började jag städa inför kvällen. Bjöd över två kompisar och vi spräckte en flaska bubbel medan vi fixade oss. Vid 19-tiden for jag och mina närmsta vänner ut och åt finmiddag och sedan fortsatte festen hemma hos mig då många andra vänner även anslöt sig. Återigen for vi sedan och åkte karuseller på festivalområdet och sedan hade vi det bara kul ihop. Samma vän kom hem till mig och sov och återigen tog vi sovmorgon. 

Söndagen bjöd återigen på middag men även en del städning efter helgen, haha. Under måndagen jobbade jag, men avslutade dagen med lite volleyboll samt for jag och några kompisar och tittade på en fotbollsmatch. Även igår och idag har jag jobbat, men då jag var hemma redan vid 13 idag har jag solat, städat gården och inväntar nu en kompis som kommer på en stund. Blir dock inte särskilt sent idag eftersom jag börjar jobba 06.45 imorgon (suck!), men alltid kul att prata  av sig lite. 

Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag! Kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas