amandasandra

Review: Make Up Store

Hejsan!

Som nämnt var jag på Make Up Store häromdan och gjorde en sminkning, och efteråt fick jag även med mig några produkter hem. Tänkte skriva en liten recension på dessa ifall någon annan är sugen på samma grejer!

Make Up Store Sculpt Excellence Foundation i färgen Cashew

Denna foundation är väldigt täckande och därför ingenting jag vanligtvis bär till vardags. Däremot gör den susen när man vill ha det där "lilla extra"! Själv är jag rätt blek, men med den lilla solbränna jag fått under sommaren har jag åtminstone lyckats klättra upp på skalan och landar nu på nyansen "Cashew". Denna nyans har en lite kallare underton och är därmed perfekt för sådana som mig som är lite mer gula/gyllenbruna snarare än röda i hyn. Själv har jag även rätt torr hy, men denna är så pass krämig att den lägger sig superfint ändå. 

Att den är så pass tjock och krämig gör dock även att den blir väldigt kladdig på huden. Detta är inget jag personligen har något problem med, men om man vill ha en foundation utan att "låsa fast" den med puder blir denna riktigt svår att bära själv. Krämigheten gör även att den lätt lägger sig i linjer och skrattgropar om man inte sätter nog mycket puder.

Allt som allt tycker jag dock att det är en superbra foundation om man vill ha något med ordentlig täckning!

Betyg: 4.5/5

Make Up Store Cover All Pen i färgen "Yellow"

Denna penna är till för att dölja röda områden, såsom de irriterade områdena runt akne. Konsistensen är jättekrämig och den glider därför på lätt utan att lägga sig i de flagor som ofta dyker upp runt finnarna (åtminstone när man är torr). Jag använder denna under min foundation och eftersom den är så pass smidig att använda går denna superbra att ha till både vardags och fest. Det enda negativa med denna är att när finnarna är riktigt irriterade kan denna göra rätt så ont att applicera.

Betyg: 5/5

Make Up Store Eye Pencil i färgen "Dark Chocolate"

Denna ögonpenna är mörkbrun och matt, vilket är supersnyggt att ha till vardags om man tycker att svart blir för kraftigt. Pennan är supermjuk att applicera och det känns som att den bara glider på. Trots att den är mjuk blir den inte alls klumpig och färgen fördelas jämnt när man ritar. Har ej ennu burit denna en längre tid så kan inte tala för hur den sitter under dagen, men vid första åsyn gillar jag definitivt hur den lägger sig på huden!

Betyg: 5/5

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas