amandasandra

Bildbomb från helgen + äntligen flyttat!

Idag 05.30 gick bilen "hemifrån" till den otroligt vackra staden Umeå. Klockan 09.30 fick vi nycklarna till lägenheten vi ska hyra tillfälligt och under dagen har vi hunnit vara på både IKEA för att köpa lite nödvändigheter samt storhandlat mat på ICA. Ikväll ska vi på tacokväll med två fina pojkar och imorgon börjar nollningen för mig. 

För att fira (eller sörja) min avresa umgicks jag med några av mina närmsta vänner i fredags. Vi for först på en musiktävling och sedan blev det fest hemma hos mig. Vi hade jättekul och det ska bli så tråkigt att jag måste splittras från dessa godbitar! Under lördagen packade jag under dagen, men sedan var det återigen fest och förkrök med några både gamla såväl som nya vänner, för att sedan dra ut på Farmen som hade säsongsfinal. Vi blev där till halv två ungefär, och sedan drog alla hem till mig eftersom jag var den enda med sovplats för natten, haha. Hade en superbra helg som definitivt utgjorde ett grymt avslut på min tid i Kalix. Funderar dock på att dra en hemvändare redan denna helg, haha, så vi får helt enkelt se vart jag hamnar!

Hoppas ni har det bra! Kram.

 

4 dagar kvar till flytten

Hejsan!

Nu har jag visst varit borta ett tag igen, men har gjort sista rycket på jobbet samt umgåtts lite med kompisar. Jobbade helgen och hava denna vecka, men fick min efterlängtade semester igår klockan 16! 🎉  Denna helg är packad med kul grejer då jag måste hinna säga adjö till mina vänner här hemma innan jag flyttar, men även rensning och packning kommer fylla mina dagar. Kommer flytta redan tisdag nästa vecka (SÅ SPÄNNANDE) så nu är det verkligen tight med tid! Nollningen börjar den 16:e för mig och ser verkligen fram emot allt. Jag och min pojkvän har under resten av augusti månad fått tag i en etta som vi kommer dela på och under september kommer vi dela på en trea. I slutet av september kommer sedan flytten till våran "riktiga" trea att ske, så då bär det av till Ikea, haha! Kom ihåg att kika in på bloggen under september och oktober månad eftersom jag kommer dela med mig av en del inredning då! Ska bli så kul att få flytta till något eget.

Ikväll ska jag och några av mina närmsta vänner på en musikquiz och sedan bär det av hem till mig för att hinna umgås innan vi flyttar.  Ska bli kul, men också lite tråkigt då vi inte kommer kunna ses lika ofta efter denna helg. Kommer verkligen sakna dessa människor. Lyckligtvis kommer många av mina vänner flytta med till Umeå, men några faller ju tyvärr bort. Får väl komma hem under lov och helger ibland om jag saknar dem för mycket, haha! 

Kram på er och hoppas ni får en lika fin helg som jag!

Bild från mini-vinkväll tidigare i veckan.

Fortfarande sjuk

Hejsan! 

Hoppas ni har det bra! Själv är jag ju sjuk igen, så det känns inte super. Är lite putt över att jag missar så mycket kul och att jag dessutom ännu inte får träna ordentligt. Var ju mer än tre månader sedan jag var på min sista "riktiga" löptur och känner verkligen hur det påverkar mig både psykiskt och fysiskt. Lyckligtvis har jag ett rörligt jobb och försöker dessutom cykla och promenera när vädret tillåter. Har även börjat uppskatta att ta cykelturer då och då och har hittat en lagom vardagsrunda som är ungefär 1,25 mil. Cyklar i ett lugnare tempo för att inte anstränga kroppen för mycket, så tar väl cirka 40 minuter att cykla den rundan. 

Var till läkaren igår där de (nästintill) tömde mig på blod för att ta lite prover och utreda varför jag blir sjuk hela tiden. Känner verkligen att detta måste få ett stopp nu! Får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Kram.

Bilder från gårdagens cykeltur med pojkvännen.

Upp